Pelerinaj Arsenie Boca cu o noapte cazare

La mormantul lui Arsenie Boca

10 manastiri ce nu trebuie ratate!

Hai sa vezi Bijuteriile Bucovinei

15 obiective turistice +4 nopti cazare

15 obiective turistice!Descopera Maramures

Pelerinaj Grecia

Meteora-Salonic-Paralia Katerini

Excursie de duminica la Balchik

Excursie de duminica la Balchik

      

 

 

Top 8 motive pentru refuzul băncilor de a emite un împrumut.

Chiar și după ce ați furnizat toate documentele solicitate de bancă, poate fi așa că nu veți primi un credit bancar. Vă vom descrie cele mai frecvente motive a băncilor de a nu emite un împrumut financiar.

1. Lipsa istoriei de credit

Lipsa unui istoric de credit este considerată de bănci în ceea ce privește partea negativă, deoarece într-o astfel de situație, instituția financiară nu poate înțelege potențialul debitor. Practica standard europeană și americană (https://www.consumer.ftc.gov/articles/0152-credit-scores) este valabilă astăzi și în România - persoanele fără istoric de credit se poate baza doar pe un împrumut, eliberat pentru o sumă mică cu un procent ridicat.

2. Istoricul de credite nu prea bun

Banca poate solicita de la biroul istoriilor de credite și de a afla nu numai informații cu privire la faptul dacă debitorii la acest moment cu obligațiile de credit, dar și despre ce fel de credite ați solicitat anterior, în ultimii 10 ani și dacă ați efectuat plățile fără întârziere.

3. Depășirea limitei de credit

Acest motiv poate împiedica să emită credit online în cazul în care banca verifică nivelul veniturilor debitorului, și dacă se dovedește a fi mai jos decât este stabilit de regulamentul instituției financiare. Cu alte cuvinte, în fiecare bancă acționează de obicei "de 30 la sută" sau "40 la sută" (în fiecare caz, cifrele sunt diferite). Acest lucru înseamnă că, dacă o plată lunară de împrumut este mai mare de 30 % sau 40 % din suma veniturilor lunare ale debitorului potențial, banca va refuza eliberarea mijloacelor împrumutate.

4. Nivel înalt al datoriei

Frecventa cauză de eșec — nivelul înalt al datoriei, care este atunci când deja sunt mai multe credite restante de către împrumutător. Pe de o parte, banca înțelege că un noul împrumut poate perfecta pentru plata datoriilor vechi, și o astfel de "credit piramida" mai devreme sau mai târziu se va prăbuși, rezultând un debitor nu va fi capabil de a rambursa la timp datoriile. Pe de altă parte, băncile au în vedere debitori cu un număr mare de împrumuturi, ca oameni, obișnuiți să trăiască în datorii și nu pot planifica finanțele ce nu pot planifica planul sau bugetul de economii care, de asemenea crește riscurile de neplată a împrumutului în cazul apariției unor situații neprevăzute.

5. Credite prea frecvente

În cazul în care persoana prea des se întoarce la bancă pentru un «împrumut», acest lucru poate alerta, de asemenea, angajații băncii. Ei pot decide că, similar situației anterioare este nevoie de un nou împrumut pentru a achita datoriile vechi, adică pentru a construi o "piramidă de credit". Bineînțeles, acest lucru este riscant pentru bancă, deci poate exista un refuz de a emite un credit bancar.

6. Prezentarea de informații incorecte

Informațiile incorecte sau eronate pe care debitorul le furnizează unei instituții bancare, completarea unui chestionar și depunerea unui pachet de documente cauzează adesea refuzul de a emite un împrumut financiar. Băncile pot verifica cu ușurință datele, de exemplu, pot compara informațiile și salariile cu salariul mediu pentru o anumită poziție din regiune.

7. Activitatea debitorului

Situația poate fi diferită în special cel mai adesea, acest lucru este munca neoficială în care o instituție financiară nu poate verifica nivelul veniturilor debitorului potențial. În afară de aceasta, legea nu protejează oameni ce muncesc neoficial, astfel încât nu există nici o garanție că persoana data nu-și va pierde locul de muncă și prin urmare sursă de venit. De multe ori băncile refuză debitorilor dacă stagiul total de muncă este mai mic de un 1 an sau stagiul ultimului loc de muncă este de 6 luni.

Schimbarea frecventă a locului de muncă de asemenea nu crește șansele de a obține un împrumut bancar în special pe termen lung (pe mai mulți ani).

8. «Stop-condiții»

După cum arată practica, în unele bănci pot acționa o serie de așa numitele stop-condiții la care se referă: Vârsta potențialilor debitori De obicei, din acest motiv se confruntă tinerii (de la 18 la 21 de ani, sau cu 18 la 25 de ani) și persoanele învârstă (care au mai mult de 60-65 de ani). Locul de domiciliu | Înregistrarea Banca poate refuza să elibereze un credit în cazul în care regiunea sau județul în care este înregistrată persoana nu există birouri ale unei instituții financiare sau o organizație de colectare parteneră implicată în colectarea datoriilor restante nu funcționează. Antecedente penale Dacă persoana a fost condamnată de un potențial client sau de rudele sale apropiate, pentru majoritatea băncilor va deveni un factor de «refuz» a unui împrumut bancar. Procesul de divorț neterminat Instituțiile financiare preferă să nu contacteze persoanele în cazul în care procedurile lor de divorț nu sunt finalizate, deoarece, după cum arată practica, pot exista dificultăți de a decide cine va continua să plătească datoria către bancă. Sarcina O femeie poate obține refuz, în cazul în care banca consideră că ea este însărcinată și ea încearcă să ascundă acest fapt. Neangajați soțul și soția având trei sau mai mulți copii, organizațiile financiare evaluează riscul de neplată a creditului pentru familii mari, astfel încât pot refuza unui împrumut. Motivele enumerate în articolul dat pot afecta decizia negativă a băncii sau chiar individual, fie în combinație. De exemplu persoana are o istorie bună de creditare și un nivel ridicat al venitului, dar ar un nivel ridicat de datorii, ceea ce poate duce la un refuz. În unele cazuri, băncile refuză din cauza unei erori bancare. Bazat pe Creditoff.

                                                                     

 

                 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vezi Ofertele pentru Turcia

Oferte Turcia Vara 2016

Vezi Ofertele pentru Grecia

Oferte Grecia Vara 2016

Vezi Oferte pentru Bulgaria

Oferte Bulgaria Vara 2016